Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
TEKNOLOJİ

TOGG, Akıllı Cihaz Kamerasını CES Fuarında Tanıttı

TOGG, dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES'te, doğuştan elektrikli ikinci akıllı cihazı T10F'i ve akıllı cihazlarına yönelik yeni uygulaması olan yapay zeka destekli kamerasını tanıttı. Dikiz aynasının hemen üzerinde yer alan AI Kamera, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve özel anları kaydetmek için kullanılıyor.

TOGG, Akıllı Cihaz Kamerasını CES Fuarında Tanıttı
Paylaş:

Togg'un CES'te duyurduğu AI Kamera uygulaması, kullanıcıların yaşam anlarını kaydetmelerini, düzenlemelerini, paylaşmalarını ve saklamalarını sağlayan bir özellik sunuyor. Bu uygulama, en yeni görüntü işleme teknolojileri, görüntü yönetimi sistemleri, yapay zeka tabanlı filtreler ve fotoğraf düzenleme araçlarına doğrudan erişim sağlayarak kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı hedefliyor.

AI Kamera'nın geniş lensi, dikiz aynasının üst konumlandırılması sayesinde tüm yolcuları kapsayacak şekilde tasarlanmış. Bu inovasyon, 19 farklı yapay zeka algoritması kullanarak sahne tanıma, otomatik ışık düzeltme, yüz ve gülümseme algılama, nesne izleme ve otomatik odaklama gibi özellikleri sunuyor. Tek bir tıklama ile çok sayıda yapay zeka filtresi uygulanabiliyor, bu da basit görüntülerin etkileyici görsellere dönüşmesini sağlıyor.

AI Kamera uygulaması, yakında TruStore üzerinden kullanıcılara sunulacak. Bu uygulama ile kullanıcılar, çektikleri görüntüleri düzenleyebilecek, sosyal medyada paylaşmadan önce özelleştirebilecek ve hatta yolculuk sırasında görsel galerilerini sergileyebilecekler.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

TEKNOLOJİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.