AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Üniversite Caddesi’nde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflarla bir araya gelen Toptaş, esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Esnaflarla Sohbet Edildi

Başkan Adayı Toptaş, bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Toptaş, "Teşkilatımızla birlikte ilçemizin her bir noktasını ayrı ayrı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz" dedi.

Projeler Anlatıldı

Toptaş, saha ziyaretlerinin ardından hazırladıkları plan ve projeleri hemşehrilerine aktardıklarını belirtti. "31 Mart Yerel Seçimlerine az bir süre kaldı. İnşallah hemşehrilerimizin destekleriyle göreve geldiğimizde tüm projelerimizi bir öncelik dâhilinde hayata geçireceğiz" diyen Toptaş, Onikişubat'ı daha yaşanabilir bir yer haline getireceklerini ifade etti.

Teşekkür Mesajı

Son olarak, hemşehrilerine nazik misafirperverlikleri, samimi sohbetleri, güler yüzleri ve destekleri için teşekkür eden Toptaş, birlik ve beraberliklerinin daim olması temennisinde bulundu.