Son saatlerde arama motorlarında dizi oyuncusu Ulaş Ünal hakkında araştırmaların arttığı görülüyor. Binlerce kişi Ulaş Ünal'ın hayat hikayesini araştırıyor.

ULAŞ ÜNAL KİMDİR?

Ulaş Ünal, Adana'da yaşıyor. Sıfır Bir ve Kıyma isimli dizilerle adını duyurdu.

İddiaya göre Ulaş Ünal, Ankara'da yaşayan ve düğün için Adana'ya giden avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çaldı.

Düğün sonrası Ankara'ya dönmek için Adana Havalimanı'na giden Küfüdür, güvenlik amaçlı cüzdanını x-Ray cihazındaki kutuya bıraktı. Ancak bu sırada önünde bulunan dizi oyuncusu Ulaş Ünal, kendi kutusuna düşen cüzdanı alıp poşete koyarak hızlıca uzaklaştı.

CÜZDAN HALA BULUNAMADI

Düğün sonrası Ankara'ya dönmek için gittiği Adana Havalimanı'nda cüzdanının çalınmasıyla büyük bir şok yaşayan ve olayın havalimanında yaşanıyor olmasından dolayı büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten Küfüdür, şunları söyledi: "Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda bir hırsızlık olayı yaşandı. Cüzdanım çalındı. Çalan şahısla birlikte 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın enteresan olan kısmı havaalanında olması. O kadar güvenlik kamerasının olduğu bir yerde hırsızlık yapmaya ancak cahiller cesaret ederdi. Şahısta cesaret etti ve cezasını buldu. Adana Emniyet Müdürlüğü'nün üstün gayreti sayesinde şahıslar cezaevine gönderildi. Kendisi aynı zamanda bir dizi oyuncusu. Talihsiz bir olay. Yanındaki 2 arkadaşının herhangi bir sabıkası yokmuş. Onlara yazık oldu. Cüzdan hala ortada yok. Cüzdanı nereye attıklarını hatırlamıyorlar. Adalet yerini buldu."

Telefonumu ve cüzdanımı x-Ray'e koydum. Telefon geldi cüzdan gelmedi. Böyle bir olay olunca hemen havalimanı polisiyle birlikte güvenlik görüntülerine baktık. Belki bir harcama yaparlar ve peşlerine düşebiliriz diye kartlarımı kapatma gereği duymadım. İyi ki kapatmamışım çok işimize yaradı. Bu sayede izlerini sürebildik. Ben bu şekilde bir tedbir aldım ve şahıslara çok daha kısa sürede ulaşabildik. Hırsızlar bir cahil cesaretiyle her yerde kamera olan bir alanda kendilerini ele verdiler."

Ulaş Ünal'ın cüzdanı çaldıktan sonra kredi kartından önce bir ayakkabı siparişi verip daha sonrasında 2 arkadaşıyla birlikte eğlenmeye gittiğini ve "Yanıma gelip benden isteseydi çok daha fazla yardımcı olurdum" ifadelerini kullanan Küfüdür, "Cüzdanımı aldıktan sonra hırsızların yaşları genç olduğu için market ve büfelerden abur cubur almış. Genelde market alışverişi yapılmış bir de internetten ayakkabı siparişi vermiş. Arkadaş yanıma gelip bana 'Abi ben ayakkabı almak istiyorum. Bir de bugün eğlenmek istiyorum' deseydi çok daha fazlasını vererek yardımcı olurdum. Hem beni hem de kolluk kuvvetlerini yormuş oldu. Cüzdanımı çaldıktan sonra iki arkadaşını daha ayarlayıp alkol almışlar, eğlence mekanlarına gidip eğlenmişler. Bazı yerlerde benim kartımı kullanabilmişler ama bazı yerlerde de kartımın temassız limiti yetmediği için kullanamamışlar ve kendi ceplerinden ödemişler. Yani kendileri de zarara uğratmışlar. Bana gelen mobil bankacılık bildirimlerinde 3 farklı kartı 3 farklı yerde denediklerini öğreniyorum" açıklamasında bulundu.