Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depreminin ardından ağır kayıplarla başa çıkmaya çalışan kent esnafı, Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammet Aydoğar'ı ziyaret etti. 6 Şubat depreminin oluşturduğu zorlu koşullar altında mücadele veren esnaflar, Aydoğar'a dertlerini anlatarak destek istediler.

Esnafın Umudu: Yeniden Refah

Kahramanmaraşlı esnaflar, kendileriyle ilgilenen olmadığını belirterek çözümü Yeniden Refah Partisi'nde bulduklarını ifade ettiler. Muhammet Aydoğar'a büyük ilgi gösteren esnaf, artık Kahramanmaraş'ta iktidarın alternatifinin olmasının umut verici olduğunu belirtti.

Seçim Hazırlıkları Sürüyor

Muhammet Aydoğar, 31 Mart seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanırken, esnaflarla birebir görüşmeler yaparak şehrin sorunlarına çözüm arıyor. Aydoğar, Orman Dairesi bölgesindeki ve Ulu Camii ile Kıbrıs Meydanı arasında yer alan esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde Yeniden Refah Partisi'ne ve kendi başkan adaylarına tam destek geldi.

Muhammet Aydoğar, esnaf ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, "Kahramanmaraşlı esnafın Yeniden Refah'ı ve şehrin ayağa kalkmasını beklediklerini" ifade etti. Turizm ve gastronomi şehri yapma hedefiyle mücadele edeceklerini belirten Aydoğar, değişim için sahada olacaklarını vurguladı.

"Artık Çare Var, Artık Alternatif Var, Artık Yeniden Refah Var"

Aydoğar, esnaflara hitaben yaptığı konuşmada, "Artık çare var, artık alternatif var, artık Yeniden Refah var" diyerek, Kahramanmaraş için yeni bir dönemin başlangıcına vurgu yaptı.

Değişim Belediye Başkanlığı'nda Başlamalı

Esnafın dile getirdiği değişim talebine odaklanan Aydoğar, değişimin öncelikle belediye başkanlığı makamında olması gerektiğini belirtti. Kahramanmaraş'ta Yeniden Refahlı günlerin geleceğine inandığını ifade etti.

Aydoğar, Kahramanmaraş'ın turizm ve gastronomi şehri olması için mücadele edeceklerini, halktan aldıkları destekle şehri ayağa kaldırmayı hedeflediklerini söyledi.