Yeniden Refah Partisi, binlerce kişilik konvoyla Kapalı Çarşı'ya akın etti. Program, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünde Bektutiye Camii'nde milli mücadele kahramanı Sütçü İmam'ın kabir ziyaretiyle başladı. Esnaf ve halk, Refah Partisi adaylarına büyük ilgi göstererek desteklerini iletti.

"Artık Değişim" Diyen Esnaf ve Halk

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yeniden Refah Partisi, "Artık değişim" diyen esnaf ve halkın beklentilerine kulak verdi. Adaylar, seçim öncesinde Kapalı Çarşı ve Uzunoluk Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla buluştu.

Muhammed Aydoğar: "Kazanan Kahramanmaraş Olacak"

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, seçimi kazanmaları durumunda kaybeden olmayacağını ve galip olanın Kahramanmaraş olacağını belirtti. Aydoğar, "Kahramanmaraş'a Yeniden Refahlı günler gelecektir" dedi.

Dr. Fatih Mehmet Ceyhan: "Tüm Belediyelere Yeniden Refah Bayrağını Asacağız"

Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, tüm ilçelere ve büyükşehir belediyelerine Yeniden Refah bayrağını asacaklarını ifade etti. Ceyhan, "Kahramanmaraş'a Yeniden Refah günleri gelecek" diye konuştu.

Mehmet Akpınar: "Belediyeciliği İbadet Olarak Görüyoruz"

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar, belediyeciliği rakam ve makam olarak değil ibadet olarak gördüklerini vurguladı. Akpınar, esnaf belediyeciliğini Kahramanmaraş'a getireceklerini belirterek, "Biz belediyeleri milletimize teslim edeceğiz" dedi.