Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kasım Kültür Sanat Sezonu'nda düzenlediği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 25 Kasım Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlikte, Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar konuk olacak.

Aile Olmak, Aile Kalmak Konulu Söyleşi

 Kasım Kültür Sanat Sezonu'nda gerçekleşecek olan etkinlikte, Hatice Kübra Tongar, "Aile Olmak, Aile Kalmak" konulu bir söyleşi düzenleyecek. Söyleşide, çekirdek aile, ailenin temel dinamikleri, mutlu aile kavramı, aile yaşantısının çocukların pedagojik gelişimine etkisi ve ebeveynlerin çocukların hayatına olan etkileri gibi önemli konular ele alınacak.

Etkinlik Detayları

Etkinlik 25 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'te başlayacak olup, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşecektir. Açıklamada, söyleşiye ebeveynler başta olmak üzere tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu ifade edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin aile konsepti üzerine değerli bilgiler sunacak olan Hatice Kübra Tongar'ın katılımıyla anlam bulacağı belirtilerek, tüm vatandaşlar davet edildi.