Kahramanmaraş'ta AK Parti İl Gençlik Kolları, Filistin halkına destek ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla bir basın açıklaması ve yürüyüş düzenledi.

Yürüyüş sırasında, AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri "Kahrolsun İsrail" ve "Kudüs bizimdir, bizim kalacak" gibi sloganlar attılar. Ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla yürüyen gençler, ayrıca pankartlar ve dövizler taşıdılar.

Basın açıklamasının ardından AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, Filistin'deki zulme dikkat çekti. Aşçı, "Bugün burada Gazze'den günlerdir yükselen acı feryatlara, akan onca masum kana, dökülen gözyaşlarına seyirci kalamayan; mazlum ve masum coğrafyalar için her fırsatta hakkı ve hakikati haykıran AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak #SayStop demek üzere toplandık" dedi.

Yürüyüş sırasında çevredeki vatandaşlar da Filistin'e destek yürüyüşü yapanlara alkışlarla ve tekbirlerle destek verdi. Bu etkinlik, Filistin'e duyulan dayanışma ve desteği ifade etmek amacıyla düzenlendi.