Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, AK Parti'nin yerel seçim stratejisi kapsamında İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası'nı ziyaret ederek, ilçenin imarı ve inşası konusunda istişarelerde bulundu. Toptaş, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

İnşaat Mühendisleri ve Mimarlarla İstişare

Hanifi Toptaş, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Temsilcisi Ökkeş Buğra Dalkıran ve Mimarlar Odası Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz ile bir araya gelerek, Onikişubat'ın imarı ve inşasıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. İstişare toplantısında, ilçenin gelecekteki planlamaları ve gelişimi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Teşekkür ve Misafirperverlik

Toptaş, ziyaretin sonunda İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası yönetimine nazik misafirperverlikleri için teşekkür etti. "Teşkilatımızla birlikte ilçemizin çeşitli noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyoruz. Bugün de teşkilatımızla birlikte İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odasını ziyaret ettik. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Ökkeş Buğra Dalkıran, Yunus Emre Kaçamaz ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz" dedi.