Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir ve Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayları, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Karaziyaret Mahallesinde düzenlenen toplantıda büyük bir ilgiyle karşılandı. Gittiği her bölgede halkın sevgisini kazanan Yeniden Refah Partisi, Karaziyaret Mahallesi'nde de halk topluluğunun kalabalık bir şekilde karşılamasıyla sürpriz bir miting atmosferi oluşturdu.

Halkın Değişim Talebi

Mahalle sakinleri, diğer parti genel başkanlarının toplayamadığı bir kalabalıkla Yeniden Refah Partisi'ne destek verdi. Yapılan konuşmalar ve vatandaşlarla yapılan samimi sohbetler, 31 Mart yerel seçimlerinde değişim talebinin güçlü bir şekilde hissedildiğini gösterdi.

Yeniden Refah Belediyeciliği ve Sorun Çözme Taahhüdü

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, Karaziyaret Mahallesi'nde yaşanan sorunları bildiklerini ve çözüm için halkla istişarelerde bulunduklarını belirtti. Aydoğar, “Karaziyaret’in imar, su, ve yol gibi problemlerini çözmek için Yeniden Refah Belediyeciliğini getiriyoruz. 31 Mart'tan sonra Karaziyaret’in de Bertiz’in de problemleri çözülecektir. Biz kazanırsak, kimse kaybetmiş olur” dedi.

Her Hafta Bir Mahalleye İnceleme Taahhüdü

Yeniden Refah Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Akpınar ise, seçimi kazanmaları durumunda her hafta bir mahalleye giderek sorunları yerinde inceleyeceklerini ve söz verdikleri sorunları çözeceklerini vurguladı. Akpınar, “Rakam ve makam belediyeciliği değil, Allah rızası için belediyecilik yapacağız. Belediyeler milletimizin olacaktır” şeklinde konuştu.