Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan büyük derbi öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un alacağı kararlar merak konusuydu. Geçtiğimiz sezonun gerginliklerini de göz önünde bulunduran Koç, bu önemli karşılaşma için Trabzon'a gitmeye karar verdi.
Ertuğrul Doğan'ın Daveti Kabul Edildi
Milliyet’in haberine göre, Ali Koç, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın davetini kabul ederek maçı birlikte izleme teklifine olumlu yanıt verdi. Bu karar, hem Koç’un takımına destek vermesi hem de iki kulüp arasındaki ilişkilerin düzeltilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Maç Öncesi Dostluk Yemeği Planlandı
Derbi öncesinde tansiyonun düşürülmesi amacıyla, iki kulüp yetkililerinin katılacağı bir dostluk yemeği organize edildi. Bu buluşma, iki kulüp arasında oluşabilecek olası gerilimleri önlemek ve dostluk mesajı vermek adına önem taşıyor.
Geçmişte Neler Yaşanmıştı?
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kadıköy'de oynanan ve Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası bazı taraftarların sahaya girmesiyle gergin anlar yaşanmış, futbolcular ve taraftarlar arasında arbede çıkmıştı. Bu olaylar, yeni sezonda iki kulüp arasında daha temkinli adımlar atılmasına neden oldu.







