Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

ALPEDO’nun Maraş dondurması Star TV’de!

Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Sami Kervancıoğlu, şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini kaldığı yerden tanıtmaya devam ediyor.

ALPEDO’nun Maraş dondurması Star TV’de!
Paylaş:

ALPEDO – Kervan lezzetleri grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Star TV ekranlarına yayımlanan “Halit Yerebakan ile doktor geldi” programının konuğu oldu.

Kervancıoğlu, programda şehrin doğal lezzetlerini ve güzelliklerini anlattı. Halit Yerebakan ile doktor geldi programı çok yakında Star TV ekranlarında olacak.

Maraş dondurmasının sağlıklı bir dondurma olduğuna dikkat çekilen programda Maraş dondurmasının dört mevsim tüketileceği ve her hangi bir katkı Maddesi olmadan üretilerek hem tüm Türkiye’ye hem de tüm dünyaya ulaştırıldığı belirtildi.

“Şehrimizi her platformda tanıtmaya devam ediyoruz”

Program hakkında konuşan Sami Kervancıoğlu,“Bilindiği üzere son 4 aydır sağlık problemleriyle uğraştım. Şükürler olsun şuanda tedavinin etkisini görmeye başladık. Her şey bu şehir için her şey bu ülke için diyoruz. Katılmış olduğum programda şehrimizi ve şehrimizin lezzetlerini tanıttık. Programda şehrimizi anlattık. Dondurmanın içeriğini konuştuk.

Dondurmanın doğallığını konuştuk. Bir taraf tan’da şehrimizin doğal güzelliklerini konuştuk. Verimli bir program oldu.  Bu programı çok yakında Star TV ekranlarında izleyeceğiz. Bundan sonrasında ise var gücümüzle sahalardayız. Şehrimizi tanıtmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.