Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
EKONOMİ

ASCE GYO, BUILDEAST Fuarında Yatırımlarını Tanıttı

ASCE GYO, Gaziantep’te düzenlenen Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarına katılarak yaptığı ve yapacağı projeleri anlattı. ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, sanayi sektöründeki deneyim ve titizliklerini konut sektöründe de sürdürdüklerini söyledi.

ASCE GYO, BUILDEAST Fuarında Yatırımlarını Tanıttı
Paylaş:

Fark Sunan Projelere İmza Atıyorlar

ASCE GYO, Gaziantep Sanayi Odası, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliğiyle Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenen BUILDEAST Fuarına standıyla katıldı. ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, 10 yıl önce Gaziantep’e lüks ve konforlu site anlayışını getirdiklerini ve bu yıl Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştüklerini belirtti. Konukoğlu, “Fark sunan, örnek gösterilen projelere imza atarak sektörün öncüsü olmak vizyonuyla yola çıktık. Yaptığımız her işte daima bin düşünür, bir yaparız. Bizi farklı kılan, başarımızın temelini oluşturan tam da budur” dedi.

Yeni Projelerle İlgili Bilgi Verildi

ASCE GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uğur ve ekibi, standı ziyaret eden misafirlere yatırımlar ve hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili bilgi aktardı. ASCE GYO’nun Gaziantep’in yanı sıra Ankara, İstanbul ve Sakarya’daki arsa yatırımlarını değerlendirmek üzere çalışmaya başladığı ifade edildi.

Fuarın Açılışına Yoğun Katılım

Fuarın açılış törenine, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Burkay Güçyetmez ile sektör temsilcileri katıldı. BUILDEAST 3. Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 8 Ekim 2023 Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

 

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.