Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı ve SANKO Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Dr. Yıldırım, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını coşkuyla karşıladığımız bu anlamlı günde birlik ve beraberliğin daha da önemli olduğuna dikkat çekti.

Mesajında, Cumhuriyet'in kuruluşunun halkın kaderini değiştiren büyük bir adım olduğunu hatırlatan Dr. Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamanın yanı sıra geleceğe umut ve heyecanla bakmanın da bu coşkuya katkı sağladığını ifade etti.

Dr. Yıldırım, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." sözlerini hatırlatarak, bu mirası yaşatma ve ülkenin daha aydınlık yarınlara taşıma azmini vurguladı.

Son olarak, Dr. Yıldırım, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle andığını belirterek, Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmanın hepimizin görevi olduğunu ifade etti ve kutlama dilekleriyle mesajını tamamladı.