ASKO Holding'a bağlı şirketlerden Starkgen Jeneratör, MST İş ve Tarım Makinaları ile ELS Lift, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na (BUILDEAST) katılarak ürünlerini hedef kitlesi ile buluşturdu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen fuarda, ASKO Holding standını ziyaret eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, ASKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi'ye ürünlerle ilgili sunum yapıldı.

Starkgen Jeneratör Genel Müdürü Ömer Köse ile ASKO İş Tarım Makinaları Kıdemli İcra Kurulu Üyesi Özalp Kibar, Orta Doğu, Afrika ve Asya pazarlarında yüksek kaliteli elektrojen grupları sunarak enerji ihtiyacına katkı sağladıklarını söyledi.

Starkgen Jeneratör Genel Müdürü Köse, bu pazarlara uluslararası iş birlikleri ve bayiler aracılığıyla ihracat yaptıklarını kaydetti.

Yakın gelecekte daha güçlü motorlar üretip jeneratör aplikasyonları yaparak pazara sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Köse, şöyle devam etti:

"Sürdürülebilirlik İçin AR-GE Çalışmaları Devam Ediyor"

“Starkgen, dayanıklılık, verimlilik ve güvenilirlik ilkeleri üzerine kurulmuş olup, özellikle dizel jeneratör setleri üretiminde uluslararası uzmanlık kazanmıştır. Beş yıl içerisinde dünya pazarında da markamızı duyurmayı hedefliyoruz. Konukoğlu Ailesi’nin 1900’lü yılların başından beri süregelen kalite anlayışını aynı şekilde sürdürerek farklılığımızı ortaya koymayı amaçlıyoruz.”

Ürün yelpazesinin 10 kVA ile 2500 kVA arasında değişen kapasiteler sunarak farklı uygulama alanlarına hitap ettiğini anlatan Köse, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çevreye Duyarlı Enerji Çözümleri Sunuyoruz"

“Starkgen; dayanıklılık, enerji verimliliği ve çevresel uyumluluk konularında yüksek standartlara sahiptir. Çevreye duyarlı enerji çözümleri sunma taahhüdünü sürdürüp müşterilerimize güvenilir bir enerji kaynağı sunarak çevresel etkileri minimize etmeye odaklanıyoruz.

BUILDEAST gibi önemli organizasyonlarda yenilikçi enerji çözümlerimizi sergileyerek endüstri liderliğini sürdürüp müşterilerimize doğrudan etkileşim kurma fırsatı sunuyoruz. Gelecekteki enerji ihtiyaçlarını karşılamak ve sürdürülebilir bir dünya inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Köse, Sterkgen Jeneratör’ün “SGT 36- BX”, “SGT145-SX” ve “SGT385-PW” modeli olmak üzere üç ürünü BUILDEAST Fuarında hedef kitleleriyle buluşturduklarını belirtti.