Kahramanmaraş'ta düzenlenen törende konuşan Bakan Kurum, deprem felaketinden etkilenen bölgelerdeki yeniden yapılanma çalışmalarına dair bilgi verdi. Tüm ekibiyle birlikte insanüstü bir gayretle çalıştıklarını belirten Kurum, “Deprem bölgesinde inşa edilmesi gereken tüm konutların yapımına başladık” dedi.

Hizmet Odaklı Yeni Siyaset Anlayışı
Bakan Kurum, konuşmasında hizmetin siyasetteki yerini de değerlendirdi. “Artık siyasette millete hizmet etmeden destek bekleme devri sona ermiştir” diyen Kurum, yeni dönemin hizmet odaklı bir anlayışı beraberinde getirdiğini ifade etti.

Kapalı Çarşı ve Toptancılar Sitesi Yenilenecek
Kahramanmaraş’ta düzenlenen Kapalı Çarşı ve Toptancılar Sitesi Yenileme Töreni, şehrin ekonomik ve sosyal yeniden inşasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Bakan Kurum, yenileme projelerinin depremin yarattığı olumsuzlukların hızla aşılması için büyük önem taşıdığını dile getirdi.