Bakan Özhaseki'nin Kahramanmaraş'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında, Cumhur İttifakı Pazarcık Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. Açılış programına TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, AK Parti ve MHP il başkanları, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Pazarcık Belediye Başkan Adayı Murat Ceyhan, teşkilat mensupları ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Güngör: “Pazarcık’a Hayırlı Olsun”

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Bakan Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilen açılışın Pazarcık için önemli olduğunu belirtti. Başkan Güngör, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Pazarcık’ta Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını gerçekleştirdik. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Teşekkür ve İyi Dileklerle Açılış Tamamlandı

Programda konuşan Başkan Güngör, seçim koordinasyon merkezinin açılışı için katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Açılışın Pazarcık için hayırlı olmasını diledi ve birlikte çalışma çağrısı yaptı. Açılış töreni, katılımcılar arasında olumlu atmosferde son buldu.