Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehir genelinde gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş buluşmaları kapsamında bu kez Dulkadiroğlu ilçesinin Kanuni Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Görgel, mahalle esnafını tek tek gezerek hem hayırlı işler diledi hem de talepleri birebir dinledi.

Talepler Not Edildi
Ziyaret sırasında vatandaşlar ve esnaflar ulaşım, altyapı, çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılar gibi çeşitli konularda taleplerini iletti. Başkan Görgel, iletilen her öneri ve eleştirinin dikkate alındığını, ilgili birimlerle değerlendirme yapılacağını vurguladı.

“Şehrimizi Birlikte Yöneteceğiz”
Mahalle ziyareti sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Görgel, “Kıymetli hemşehrilerimizin ilgisi ve desteği bizlere güç veriyor. Kanuni Mahallemiz gibi tüm mahallelerimiz bizim için kıymetlidir. Talep ve önerileri bizzat vatandaşlarımızdan dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Gönüllere dokunmak, destek ve dua almak en büyük motivasyonumuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Görgel’in vatandaşlarla doğrudan temas kurduğu ziyaretlerin önümüzdeki dönemde artarak devam edeceği belirtildi.