Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Andırın, Dulkadiroğlu ve Onikişubat seçim ofislerinin açılışında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'taki seçimlerde en yüksek desteği almayı hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Güngör, açılış programında yaptığı konuşmada, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Cumhur İttifakı Seçim Ofislerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah 31 Mart’ta Kahramanmaraş’ımızda Cumhur İttifakımıza en yüksek desteği sağlayacağız" dedi.

Açılış programına AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı, MHP İl Başkanı, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları, başkan adayları ve vatandaşlar da katıldı.

Başkan Güngör, görev süresi boyunca şehrin emanetine zeval getirmediklerini vurgulayarak, Cumhur İttifakı'nın birlikte hareket ederek şehrin ilerlemesine katkı sağlayacaklarına inancını dile getirdi. Başkan Güngör, 31 Mart'ta Fırat Görgel'e bu emaneti devretmeyi planladıklarını belirtti.