Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma programına katıldı. Programa, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu da katıldı.

Başkan Güngör, programda yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ederek, aziz vatanı korumak için canlarını feda etmiş tüm şehitlere ve ebediyete uğurladıkları gazilere Allah'tan rahmet diledi. Ayrıca, Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü kutladı ve Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin ardından yarın Kahramanmaraş Adliye binası yanında düzenlenecek etkinliklerle kutlamaların devam edeceğini ifade etti.

Başkan Güngör, "Zaferle nihayetlenen milli mücadelemizin Cumhuriyetle taçlandığının 100. yıl dönümünü kutluyoruz" dedi ve şehir protokolü, askeri erkân, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen çelenk sunma töreninin önemine vurgu yaptı.

Son olarak, Başkan Güngör, Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yâd etti ve tüm şehitlere ve gazilere Allah'tan rahmet diledi.