Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile birlikte, depremde iş yerleri yıkılan gıda toptancı esnafıyla bir araya geldi. Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Esnafların Sorunları Dinlendi:

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, toplantıda gıda toptancı esnafının karşılaştığı sorunları ve taleplerini dinleyerek, çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulundu. Esnafların yaşadığı sıkıntıları tek tek not alan Başkan Güngör, çözüm noktasında yapılması gerekenleri değerlendirdi.

Yıkılan İş Yerlerinin Dönüşümü:

Başkan Güngör, esnafların dile getirdiği talepler arasında yer alan yıkılan iş yerlerinin yerinde dönüşümü konusunu ilgili bakanlıkla paylaştıklarını belirtti. Esnafların kısa sürede kalıcı iş yerlerine kavuşmaları için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Başkan Güngör, esnafların sorunlarını çözüme kavuşturmak adına Sayın Vali ve tüm paydaşlarla iş birliği içinde olduklarını vurguladı. Gıda toptancı esnafının yaşadığı sıkıntıları gidermek için sürekli bir gayret içinde olduklarını belirterek, inşallah esnafların kısa sürede yeni iş yerlerine kavuşacaklarını umut etti.