Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirde mutfak araç gereçleri üretiminde önemli bir yere sahip olan Hascevher'i ziyaret etti. Bu ziyarette Vali Mükerrem Ünlüer de Başkan Güngör'e eşlik etti. İşletme sahibi Hacı Hüseyin Dinçer ve tesis çalışanlarıyla bir araya gelindi.

Üretim tesisinde yapılan incelemeler sırasında, işletme sahibi Hacı Hüseyin Dinçer, Başkan Güngör ve Vali Ünlüer'e firmanın faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Ayrıca Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, işletmenin çalışanlarına öğle yemeğinde misafir oldular.

Başkan Hayrettin Güngör, ziyaret sırasında şunları söyledi: "Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer ile şehrimizde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de metal mutfak gereçleri üreticilerimizden Hascevher'i ziyaret ederek işletme sahibi Hacı Hüseyin Dinçer'den firmanın faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldık. Üretim tesisinde incelemelerde bulunduk, işletme çalışanlarımızla bir araya geldik, öğle molasında sofralarına misafir olduk. Şehrimizde deprem sonrası ticaretin tekrar canlanması noktasında yoğun gayret gösteren firmalarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, işletme yetkililerimize ve tüm çalışanlara kolaylıklar diliyoruz."

Hascevher gibi şehirdeki işletmelerin, Kahramanmaraş'ın ekonomik canlılığına katkı sağlamak adına gösterdikleri çaba büyük takdir toplarken, yerel yönetimlerin bu tür ziyaretlerle iş dünyasını desteklemesi işbirliğini daha da güçlendirmektedir.