Türkoğlu Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Dereli, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Türkoğlu teşkilatı ve basın mensupları katıldı. 
Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve 14 Mayısta yapılacak olan seçime hazır olduklarını ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’den, Türkoğlu İlçesini metropol ilçe ilan etmesini beklediklerini dile getirerek konuşmaya başlayan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, ilçeye yapmış oldukları yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Türkoğlu ilçesinin de Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçesi gibi metropol bir ilçe olduğunu dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise konuşmasında: “Türkoğlu ilçemiz merkez ilçelerimiz olan Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçesi gibi metropol ilçedir. Türkoğlu ilçemiz bizim için değerli bir ilçedir” dedi. 
Başkan Güngör konuşmasının devamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkoğlu ilçesine yapmış oldukları yatırımlar hakkında katılımcılara sunum yaptı.