Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Merkez Çarşı'sında faaliyetlerini sürdüren esnaflarla buluştu. Programa İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da katıldı.

Başkan Güngör ve Vali Ünlüer, geçici iş yerlerinde esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ayrıca çarşıda alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet ettiler.

Geçici çarşıların, ticaretin canlanması için büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Güngör, "AFAD ve kardeş belediyelerimizin destekleriyle oluşturduğumuz geçici çarşılar, deprem sonrası esnafımıza umut oldu ve şehrimizde ticari hayatın canlanmasına katkı sağladı. Esnafımızın bu yeni başlangıcını yakından takip ediyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Geçici çarşılarımızın kurulumunda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı kazançlar diliyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Merkez Çarşı, deprem sonrası esnafın iş yapabilmesi için oluşturulan geçici iş yerlerini içeriyor. Bu çarşılar, ticaretin devam etmesini sağlayarak şehirdeki ekonomik hayatın canlanmasına katkıda bulunuyor.