Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek liderliğinde hayata geçirilen "Okumadığın Gün Karanlıktasın" sloganıyla düzenlenen 7. Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Kitap Okuma Yarışması'nın yeni dönemi, il merkezi ve tüm ilçelerde öğrencilerin katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi. Başkan Mahçiçek, bu özel günün bir parçası olarak okulları ziyaret ederek öğrencilerin sınav heyecanına ortak oldu.

Başkan Mahçiçek'in Vizyonu:

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in belediyecilik vizyonu çerçevesinde öncelik verdiği eğitim yatırımları arasında yer alan "Okumadığın Gün Karanlıktasın" projesi, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan aldığı yenilikçilik ödülüyle dikkat çekiyor. Bu kapsamda düzenlenen 7. Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Kitap Okuma Yarışması'nın protokolü geçtiğimiz aylarda Başkan Mahçiçek ve Kahramanmaraş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman tarafından imzalanmıştı.

Yeni Dönemin İlk Sınavı:

Yeni dönemin ilk sınavı, il merkezi ve ilçelerdeki okullarda düzenlendi. Başkan Mahçiçek, MADO Kadriye Kanbur İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere başarılar diledi. 2014-2024 yılları arasında toplamda 680 bin kitabı öğrencilerle buluşturan Başkan Mahçiçek, öğrencilerle samimi bir ortamda buluştu.

Öğrencilerle Paylaşılan Anlar:

Başkan Mahçiçek, öğrencilerle tek tek konuşarak başarılar diledi. "Onikişubat Belediyesi olarak eğitim yatırımlarını önceledik ve öğrencilerimizin her alanda yanında olduk." diyen Başkan Mahçiçek, öğrencilere seslenerek, "Bugün de istikrarlı bir şekilde düzenlediğimiz Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor eğitim programımızın aşamalarından birini gerçekleştiriyoruz. Bu sınavlarda başarılı olan çocuklarımıza hediyeler vereceğiz, onları ödüllendireceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Mahçiçek, teneffüs esnasında Öğretmen Odası'nı da ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Başkan Mahçiçek, eğitim ve öğretime verdiği destekle bilinen bir belediye başkanı olarak öğrenci ve öğretmenlerle olan iletişimini sürdürdü.