Hanefi Mahçiçek Başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, Türkiye'ye örnek olan ve Kahramanmaraş'ın eğitimine değer katan projelerini, zor zamanlarda dahi durmaksızın sürdürüyor. Bu yıl da yüzde 83 başarı oranıyla öne çıkan Hazırlık Kursları'na katılan öğrencilere kaynak kitap desteğini sürdüren belediye, eğitime sağladığı katkılarla dikkat çekiyor.

Eğitime Destek: Başkan Mahçiçek'in Vizyonuyla Güçleniyor

Kahramanmaraş için güçlü bir gelecek hedefiyle sorumluluk üstlenen Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanefi Mahçiçek'in eğitim vizyonu çerçevesinde ilçeye kazandırılan tesisler ve projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Okullar, kütüphaneler, Sosyal Etkinlik Merkezleri ve Bilgi-Kültür Evleri, öğrencilere yönelik yapılan projelerle dolup taşıyor.

Üniversite Hazırlık Kursları ve Kaynak Kitap Desteği Devam Ediyor

Onikişubat Belediyesi, Üniversite Hazırlık Kursları'nı başlatarak öğrencilere ücretsiz bir şekilde üniversite sınavına hazırlık imkanı sunuyor. Başkan Mahçiçek, bu kurslarda başarılı olan öğrencilere 500 adet kaynak kitap desteği sağlıyor. Bu kapsamda bugüne kadar 8 bin 500 öğrencinin katıldığı kurslarda toplamda 55 bin adet kaynak kitap gençlere teslim edildi.

Başkan Mahçiçek: "Fırsat Eşitliği İçin Çabalıyoruz"

Başkan Mahçiçek, Üniversite Hazırlık Kursları'nın başarı oranının yüzde 83 olduğunu belirterek, "Fırsat eşitliği yaratma noktasında çok güzel bir çalışmamız var. Genç kardeşlerimizin üniversite hayalini gerçekleştirmeleri için onları her anlamda desteklemeye devam edeceğiz" dedi. Başkan Mahçiçek'e eğitime verdiği destekten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman teşekkür etti.