Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, mübarek Ramazan ayının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaptı. "Ramazan'ın hüznü sevince, mahrumiyeti rahmete, muhasarayı muhasebeye dönüştürmesi" temennisinde bulunan Başkan Mahçiçek, bu mübarek ayın birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularını güçlendirmek için bir fırsat olduğunu belirtti. Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak Ramazan ayını dolu dolu geçireceklerini ve tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti.

Başkan Mahçiçek: "Paylaşma Vakti Ramazan"

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Paylaşma Vakti Ramazan" sözleriyle bu mübarek ayın paylaşma ve yardımlaşma bilincini ön plana çıkardı. Mesajında Ramazan ayının paylaşmanın vakti olduğunu belirten Başkan Mahçiçek, bu kutsal ayın sadece oruç tutmak değil, aynı zamanda birlikte paylaşma bilincini kazanmanın da önemli olduğunu ifade etti.

Başkan Mahçiçek: "Ramazan'da Birlikte Paylaşalım"

Ramazan ayının, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmek için bir fırsat olduğunu vurgulayan Başkan Mahçiçek, mesajında "Ramazan'da Birlikte Paylaşalım" düsturunu öncelikleri yapmaları gerektiğini belirtti. Aynı zamanda Ramazan-ı Şerif'in ruhuna uygun bir şekilde küskünlükleri bir kenara bırakarak, insanların birbirine destek olması gerektiğini ifade etti.

Başkan Mahçiçek'ten Ramazan Duası ve Tebrikleri

Başkan Mahçiçek, mesajının sonunda, Ramazan-ı Şerif'in başta Filistin olmak üzere mazlumların zalimlerden kurtuluşuna vesile olması temennisinde bulundu. Tüm İslam âleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik eden Başkan Mahçiçek, bu mübarek ayın insanlığa huzur ve bereket getirmesini diledi.