Başkan Okay, Dulkadiroğlu ilçesinin değişimi ve dönüşümü için yoğun bir çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, özellikle Doğukent ve Güneşevler konutları için büyük bir gayret gösterdiklerini ifade etti. Projelerin oluşturulması ve çalışmalara başlanmasıyla birlikte, her iki bölgenin rezerv alan olarak belirlenmesiyle ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu.

Başkanın Açıklamaları

Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Dulkadiroğlu ilçemizin yeniden inşası için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Özellikle Doğukent ve Güneşevler konutlarının inşası için büyük bir gayret sarf ettik. Gerekli projeleri oluşturduk ve bu konuda çalışma yapacağımızı duyurduk. Bugün geldiğimiz noktada bu alanların rezerv alana dahil edilmesi adına da büyük bir çaba ortaya koyduk."

Yeniden İnşa Süreci

Başkan Okay, çevre ve şehircilik bakanının desteğiyle Doğukent ve Güneşevler'in rezerv alan olarak belirlendiğini belirterek, bu kararın kentsel dönüşüm sürecine önemli bir katkı sağlayacağını vurguladı. Başkan, vatandaşların daha güvenli ve modern konutlara kavuşması adına sürecin hızla devam edeceğini ifade etti.