Dulkadiroğlu ilçesinde faaliyet gösteren konteyner çarşılardaki esnaf ziyaretleri kapsamında Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş'ın her açıdan ayağa kalkması için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Başkan Okay, esnafın da bu süreçte önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi:

Esnafa Destek Devam Ediyor

Başkan Okay, "Hem şehrimiz, hem de bölgemiz, asrın felaketini yaşadı. Bu büyük felaketi atlatmak adına devletimizle birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Esnafımızın ticaretlerini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için gerekli adımları attık ve atmaya devam ediyoruz. Her fırsatta esnafımızla bir araya gelerek, onların görüşlerini dinliyoruz ve istişarelerde bulunuyoruz. Bundan sonra da onların yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Birlikte Yaraları Saracağız

Başkan Okay, esnaf ziyaretlerinin birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğine vurgu yaparak, "Asrın felaketinin yaralarını birlikte sarmak için buradayız. Devletimizle birlikte, yerel yönetim olarak üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Esnafımızla sürekli diyalog halinde olacak, ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreteceğiz. Bu zorlu süreçte birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.