Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehirlerini etkileyen büyük felaket sonrasında, esnafın toparlanma sürecine destek olmak amacıyla Trabzon Caddesi'nde bulunan Konteyner Çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan Okay, esnafın zorlu süreçte sergilediği fedakarlığı ve dayanışmayı takdirle karşılayarak, her koşulda esnafın yanlarında olduklarının altını çizdi.

Başkan Okay, ziyaretlerinde esnafın karşılaştığı sorunları dinleyip, çözüm yollarını tartıştı. Konuşmasında, "Her zaman olduğu gibi her fırsatta esnaflarımızla bir araya geliyoruz. Onlarla istişare etmeyi ve şehrimizin projelerini değerlendirmeyi önemsiyorum" dedi.

Asrın felaketi sonrasında esnafın büyük bir zorlukla karşı karşıya kaldığını belirten Başkan Okay, bu zor dönemde yapılan çalışmalara dikkat çekti. Şu anda geçici olarak konteyner çarşılarda hizmet verdiklerini ifade eden Başkan Okay, yeni imar planları ve projelerle esnafın tekrar eski gücüne kavuşacağına olan inancını dile getirdi.

Başkan, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu süreçte bizler de esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin büyümesi ve gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz."