Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj paylaştı. Başkan Okay, mesajında engelli bireylere yönelik yapılan çalışmalara vurgu yaparak, onların hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çabalardan bahsetti.

Başkan Okay, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engelli bireylerimize her zaman pozitif ayrımcı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırma adına birçok çalışma ortaya koyduk. Engelli vatandaşlarımız toplumumuzun kıymetli birer parçasıdır. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatın içerisinde olması, yaşamını en kolay şekilde idare edebilmesi adına bizlere büyük görev düşmektedir."

Başkan Okay, engellilere yönelik yapılan projelerden de bahsederek, kamu binalarını engelsiz hale getirme çalışmaları ve sosyal-kültürel etkinliklerle engellilerle bir araya gelme çabalarını anlattı. Gelecekte de engelli vatandaşların yanında olacaklarını vurgulayan Başkan Okay, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Her zaman onların yanında olacağız. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla tüm engelli bireylerimizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Gününüz kutlu olsun.”