Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Başkan Toptaş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basın emekçilerinin kamuoyunun hızlı, doğru ve tarafsız bilgilendirilmesindeki kritik rollerine dikkat çekti. Toptaş, görev başında hayatını kaybeden gazetecilere rahmet dilerken, medya mensuplarına başarılar temenni etti.

Başkan Toptaş’tan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Paylaş:

Başkan Hanifi Toptaş, medya organlarının halkın haber alma hakkını sağlama ve demokrasinin işlerliğini koruma açısından büyük bir sorumluluğa sahip olduğunu belirtti. Toptaş, yerel ve ulusal basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medyanın da bilgilendirme sürecinde önemli bir rol üstlendiğine dikkat çekti.

Basın Mensuplarının Fedakârlıkları

Başkan Toptaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"15 Temmuz gibi kritik dönemlerde olduğu gibi, deprem felaketi sırasında da basın çalışanlarımız büyük bir özveriyle görev yapmıştır. Zorlu şartlara rağmen halkımızın doğru bilgilendirilmesini sağlayarak demokrasimize katkıda bulunmuşlardır."

Gazetecilere Teşekkür ve Destek Mesajı

Toptaş, gazetecilerin birlik ve beraberliği koruma yönündeki gayretlerinin önemini vurguladı. Onikişubat Belediyesi olarak medya mensuplarına destek olmaya devam edeceklerini belirten Toptaş, şu sözlerle mesajını sonlandırdı:
"Tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görev başında hayatını kaybeden gazetecilere rahmet diliyor, tüm basın mensuplarımıza başarılar diliyorum."

 

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.