Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir etkinlikte içecek servisi yapan garsona yaptığı yorumlarla sosyal medyada gündem oldu. Videonun paylaşılmasının ardından Koç'un garsonla geçen diyalogu eleştiri konusu oldu.

Yanındaki kişilere dönerek garsona "Ne bunlar?" diye soran Koç, garsonun "Kokteyl" cevabının ardından "Ne var içinde? Seninle iddiaya giriyorum, yüzde 99 içinde ne olduğunu bilmiyorsun" şeklinde bir yorumda bulundu.

Eleştirilerin Hedefinde Ali Koç'un Tavrı

Sosyal medyada paylaşılan video, kullanıcılar arasında Ali Koç'un garsona yönelik tavrına dair eleştirilere neden oldu. Bazı kullanıcılar, Koç'un sözlerini kaba bulurken, garsonun mesleğiyle alay ettiği yorumları da yapıldı.

Koç'un Sözleri Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Ali Koç'un garsonla olan diyalogu, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Kullanıcılar, bir işçi mesleği yapan bir kişiye karşı kullanılan ifadelerin olumsuz bir etki yarattığını belirtirken, bazıları da başkanın samimi bir şaka yapmaya çalıştığını savundu.

Ali Koç'tan Henüz Resmi Bir Açıklama Gelmedi

Olayın ardından Ali Koç'tan ya da Fenerbahçe Kulübü'nden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak sosyal medyada konuyla ilgili devam eden tartışmalar sürüyor.