TFF 2. Lig Beyaz Grup 23. hafta maçında Bursaspor ile Amedspor kozlarını paylaşacak.  

Bugün saat 14:00'te oynanacak karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan Amedspor futbolcularına tribünlerden yabancı maddeler atıldı.

Bursaspor kafilesi ile Amedspor kafilesi arasında gerilim yükseldi.

Amedspor Twitter hesabından yaptığı paylaşımda TFF'yi etiketleyerek, "Saldırı Anı. Bunu İzleyin" dedi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan 'Beyaz Toros' ve 'Yeşil' posterine ilişkin açıklama geldi. Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bursa’daki futbol müsabakasında, futbol seyrinin dışındaki görseller kabul edilemez ve spor ile bağdaştırılamaz. Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır." ifadesini kullandı. 

MAHMUT YILDIRIM PANKARTI

İki takımın mücadelesi esnasında tansiyonlar yükseldi. Bursasporlu taraftarlar, "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın fotoğrafını ve beyaz toros pankartı açtılar.

KURUSUSIKI MERMİ ATILDI

Gazeteci Mahmut Bozarslan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sahaya bıçak ve kurusıkı mermi atıldığını paylaştı.

OTELDE BAŞLAYAN OLAYLAR  

Yeşil-beyazlı ekibin taraftarları, dün gece de Amedspor kafilesinin kaldığı otelin önünde toplandı.

Havai fişek patlatan ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları atan grup, daha sonra Mehter Marşı çalarak Amedspor kafilesi aleyhinde küfürlü tezahüratlarda bulundu.

İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Kutluhan Bilgiç'in yardımcılığını Çağrıcan Pazarcıklı ve Akın Karabacak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Murat Türkoğlu olacak.