Toplantıda konuşan Görgel, Kahramanmaraş'ı sadece yeniden değil, yeni bir şehir haline getirmek için çaba sarf edeceklerini belirtti. İnşallah birlikte çalışarak, Kahramanmaraş'ın daha güzel ve modern bir şehir olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

Görgel, konuşmasında basın mensuplarına teşekkür ederek, şehre yapacakları hizmetleri birlikte gerçekleştirmek adına bir araya gelmeye devam etme temennisinde bulundu. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın birliğine vurgu yaparak, partisinin içinde sağlanan uyumun önemine değindi.

 

Toplantıda söz alan TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Fırat Görgel'in adaylığını ve iradesini takdirle karşıladıklarını belirtti. Görgel'in liderlerine ve Cumhur İttifakı'nın diğer bileşenlerine teşekkür eden Kirişçi, birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

Fırat Görgel, Kahramanmaraş'ın yeni hizmetlere kavuşması ve gelişimi için ellerinden gelen gayreti göstermeye hazır olduklarını ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde şehre hizmet etme sözü verdi.