Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Kütüphane Söyleşileri etkinlikleri, 2024 yılında da okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Yeni yılın ilk konukları, Yazar Zekeriya Çakabey ve Yüksek İnşaat Mühendisi Uygar Gündeşli oldu. Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirilen söyleşi, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

"Konuklar, Deprem ve Edebiyat Üzerine Konuştular"

Söyleşide Zekeriya Çakabey ve Uygar Gündeşli, Kahramanmaraş depremi, depremin sosyal hayata etkisi, edebiyatın toplumdaki yeri, okuma ve yazmanın önemi gibi konuları ele aldı. Öğrenciler, konuklara merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulurken etkinliğin verimli geçtiğini ifade ettiler.

"Her Ay Düzenli Olarak Devam Edecek"

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kütüphane Söyleşileri programının her ay düzenli olarak devam edeceği ve farklı konuklarla zenginleşerek okurlarla buluşmaya devam edeceği belirtildi. Etkinliğe katılan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi ve konuklara teşekkür ederek etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini dile getirdi.