Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, Başkan Hayrettin Güngör liderliğinde, Kahramanmaraş Çocuk Sanat Merkezi’nde yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi yanındaki KAÇSAM Kurs Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kurs, 5-13 yaş aralığındaki çocuklara yönelik geniş bir yelpazede eğitim imkanı sunacak.

Yaratıcı Branşlarla Çocuklara Eğlenceli Dersler:

Kurs kapsamında çocuklara; Yaratıcı Drama, Akıl ve Zekâ Oyunları, Hızlı Okuma, Satranç, Masal Saati ve STEM alanlarında eğitim verilecek. Bu sayede çocuklar, hem eğlenceli zaman geçirecek hem de gelişimlerine katkı sağlayacaklar.

Çevrimiçi Başvuru İmkanı:

Başvuruların çevrimiçi olarak yapılabileceği belirtildi. İnternet adresi üzerinden yapılabilecek başvuruların son tarihi 23 Şubat Cuma olarak açıklandı. Detaylı bilgiler ve başvuru şartlarına ulaşmak için, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/02/16/kahramanmaras-cocuk-sanat-merkezi-kurs-basvurusu adresi ziyaret edilebilir.

Whatsapp Danışma Hattı:

Büyükşehir Belediyesi, başvurular ve kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler için 0552 033 99 51 numaralı Whatsapp danışma hattını aktif hale getirdi. Bu hattan bilgi alarak veliler, çocuklarının katılımı için gerekli adımları atabilirler.