Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Yardımcı, yapmış olduğu uyarılara rağmen CHP örgütlerinde ve seçmenlerde vicdanı yaralayan uygulamaların devam etmesi nedeniyle istifa kararı aldığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Özgür Özel'in genel başkan olmasının ardından göreve gelen Yardımcı, yapmış olduğu uyarılara rağmen CHP örgütlerinde ve seçmenlerde vicdanı yaralayan uygulamaların devam etmesi üzerine istifa kararı aldığını belirtti.

Yardımcı, "Yaptığım tüm uyarılara ve müdahalelere rağmen CHP örgütlerinin ve seçmenlerinin vicdanını yaralayan uygulamalar ısrarla devam etti" ifadelerini kullanarak istifasını açıkladı. Bu gelişme, CHP içindeki önemli bir istifayı ve parti içi dinamiklerdeki değişimleri yansıtırken, Koza Yardımcı'nın istifasıyla ilgili detaylı bir açıklama yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor.

İşte Koza Yardımcı'nın Açıklaması: