Deniz Feneri aracılığıyla deprem bölgesine gönderilen paket üzerine ise, Yağmur Gökçe, “Geçmiş olsun. Bu oyuncağı bana Cumhurbaşkanı vermişti. Şimdi de ben sana veriyorum. Umarım beğenirsin. Allah bir daha yaşatmasın” yazdı. Oyuncak bebek Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan Mehmet Akif Mahallesindeki konteyner kente yaşayan Hançerkıran ailesine teslim edildi. Hançerkıran ailesi depreme Onikişubat ilçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesindeki konutlarında yakalandı. 8 aylık Sueda isimli bebeğin depremzede babaannesi Güllü Hançerkıran, deprem sonrasında torununu sevindirmek için Türkoğlu ilçesi Kılılı mahallesindeki Deniz Feneri Yardım Dağıtım Merkezi’ne gitti. Gerekli yardım malzemesini aldıktan sonra bir de oyuncak bebeğe gözü ilişti, onu da torununa alıp evin yolunu tuttu. Sabah torununa sürpriz yaparak bebeği hediye etti. Bebek, oyuncak bebekle oynarken babaanne, oyuncak bebeğin giysisine sıkıştırılmış bir not buldu. Okuduklarında çok duygulanıp ağlayan aile, göz yaşlarına hakim olamadı. O aile şimdi, kendilerine Cumhurbaşkanının hediye ettiği bebeği gönderen ve bebeğe düştüğü notla aileyi hem ağlatan hem de mutluluğa sevk eden Yağmur Gökçe isimli kız çocuğunu arıyor.

Yaşadıkları hakkında açıklama yapan Güllü Hançerkıran, “Biz depremzedeyiz, iş yerimiz çöktü, ev hasar aldı, eve çıkamıyordum. Torunları sevindirmek için Deniz Feneri’ne gittim. Bebek görünce duygulandım, bebek alayım torunuma dedim. Sonra bebeği eve getirdim. Akşam ellemedim. Sabahleyin baktım, dedim çocuğu sevindireyim. İçinden notu çıkınca çok duygulandım, çok ağladım. Sonra beyime gösterdim, beyim de dedi ki, bunu dedi Cumhurbaşkanımızın gönderdiği bebeği gönderince çocuk, çok duygulandık biz. İkimiz beraber ağladık. Yani o kadar mutlu etti ki, iş yerimiz falan o yaşadığımızı yani bize unutturur gibi oldu o anda” dedi.

Bebeğin babası Burak Hançerkıran ise, “Ben Sueda Hançerkıran’nın babasıyım. Öncelikle Yağmur Gökçe adındaki kız çocuğumuza çok teşekkür ediyorum. Kendisinin yolladığı bebeği daha önce Cumhurbaşkanımız kendisine vermiş. Çok yüce gönüllülük yaparak, Cumhurbaşkanımızın verdiği hediyeyi Kahramanmaraş’a yollamış. Bu depremden dolayı kendisi, kendisine Cumhurbaşkanımızın hediye ettiği değerli bir hediyeyi Kahramanmaraş’a yolladığı için çok teşekkür ediyorum. Ve inşallah bir daha ülkemize, milletimize böyle acılar yaşatmaz Allah’ım. Kendisi bir de, çocuk bebekle oynarken bir not buluyor annem. Bu notta da şöyle bir mesaj iletmiş, ‘Geçmiş olsun. Bu oyuncağı bana Cumhurbaşkanı vermişti. Şimdi de ben sana veriyorum. Umarım beğenirsin. Allah bir daha yaşatmasın. Tekrardan çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.