Asrın felaketinde acıları taze olan Kahramanmaraş'ımızın değerleri de şehrimizin toparlanması için büyük fedakarlıklar yapıyor. TBMM Strateji Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Depremin vurduğu Kadın Volaybol takımımıza ilk günden itibaren büyük destek verdi. Oyuncularla bir araya gelen ve moral veren Zuhal Karakoç Dora, takımın içinde bulunduğu büyük maddi zorluk ve malzeme ihtiyacının giderilmesi için büyük destek oldu.

Kulüp Başkanı Hüseyin Akkaya, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş Merkezli iki büyük depremde çok büyük yaralar aldıklarını ifade ederek, takımın başarısının şehre büyük moral olacağını belirtti. TBMM Strateji Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Zuhal Karakoç’un, Ankara’da takımın antrenmanlarına katılarak oyunculara büyük moral ve motivasyon sağladığını aynı zamanda hem malzeme hem de maddi destek sağladığını söyledi.

Akkaya, "Depremin ilk gününden itibaren hem Kahramanmaraş’ta hem Ankara’da her koşulda maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemeyip yanımızda olan Doç. D Zuhal Karakoç Hanımefendi, bugün takımımızın antrenmanlarını izlemeye gelerek oyuncularımıza ekipman ve maddi destek sözü verd Takımımıza moral ve motivasyon kaynağı oldu. Kendilerine müteşekkiriz” dedi.