MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP kurultayındaki açıklamalarını eleştirdi. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım." şeklindeki itirafını "gecikmiş, miadı geçmiş bir itiraf, beyhude bir sızlanma" olarak değerlendirdi.

Bahçeli, CHP'deki Genel Başkan değişiminin Türkiye'nin temel meseleleriyle ilgilenmediğini ve Atatürk'ün kurduğu partinin kurultayında teröristlere selam gönderildiğini belirtti. Ayrıca, terörle ilişkilendirilen isimlere karşı sert bir tavır sergiledi.

Ayrıca, Bahçeli, Türk milletinin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, Türk siyasetinin ahlak reformuna ve toparlanmaya ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin güvenliği, milli duruş, ve halka hizmet konularında önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Bahçeli ayrıca, küresel huzursuzluk ve adaletsizlik konularına da değinerek, dünyanın umudunun Türkiye'de olduğunu belirtti ve küresel sorunlara karşı Türkiye'nin etkin bir rol oynadığını ifade etti.