Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
SİYASET

DR. Fatih Mehmet Ceyhan: “Batı Mahallelerimizi Üvey Evlatlıktan Çıkaracağız”

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Fatmalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, batı köylerine gelen hizmetlerin yetersiz olduğunu söyledi.

DR. Fatih Mehmet Ceyhan: “Batı Mahallelerimizi Üvey Evlatlıktan Çıkaracağız”
Paylaş:

Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Fatmalı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak, batı mahallelerine yönelik hizmet eksikliğini vurguladı. Aday, batı mahallelerini üvey evlatlıktan çıkarmayı ve ilk hizmet kazmasını bu bölgelere vurmayı vaat etti. Ayrıca, ilçe merkezini 3 köprü ile daha da yakınlaştırma sözü verdi.

Batı Mahallelerine Odaklı Vaatler:

Yeniden Refah Partisi Onikişubat Belediye Başkan Adayı Dr. Fatih Mehmet Ceyhan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi batı mahallelerine yönelik önemli vaatlerde bulundu. Ceyhan, bu mahallelerin mevcut belediye tarafından yeterince görmezden gelindiğini ve ikinci plana atıldığını belirtti. Aday, bu mahallelere daha iyi ve daha güzel hizmetleri getireceklerini ifade etti.

Batı Mahallelerinden Başlayacak:

Ceyhan, "Hemşerilerimizin teveccühü ile göreve geldiğimizde ilk kazmayı batı mahallelerimizden vurmaya başlayacağız" dedi. Bu bölgelerdeki hizmet eksikliğini yakından bildiğini ifade eden Ceyhan, mevcut yönetimin bu mahalleleri yeterince görmemesini eleştirdi.

Köprü Projeleri:

Aday, batı mahalleleriyle ilgili olarak ulaşım sorunlarına dikkat çekerek, 3 adet köprü projesi geliştirdiklerini belirtti. Bu projeler arasında, eski Kürtler Avşarı Köprüsü'nün altında kalan bir köprü yapma planı bulunuyor. Ceyhan, bu köprülerin bölgenin gelişimi için önemli olduğunu vurguladı.

Ceyhan, vaatlerini gerçekleştirmek ve batı mahallelerine daha iyi hizmetleri sunmak için halkın desteğini istedi. "Batı köyleri, batı mahalleleri bizim için önemli. Biz buraya ayrı bir önem vermekteyiz" diyen Ceyhan, bu bölgelerin daha iyi hizmetleri hak ettiğini söyledi.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.