Bir dönem Mehmet Ali Erbil tarafından tacize uğradığını iddia eden Ece Ronay, katıldığı canlı yayında güzellik merkezine dair açıklamalarda bulundu. Dilan Polat'ın hayatını örnek alarak güzellik merkezi açtığını ifade eden Ronay, aylık kazancını da paylaştı. Evini ve arabasını satarak şirketini kuran Ronay, aylık 100-200 bin TL kazanç elde ettiğini belirtti.

"Devasa paralar kazanmıyorum. Şirketi açalı bir sene oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Evim ve arabam vardı onları sattım kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. 1 sene önce evim 3.5 milyon TL değerindeydi, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım" diyen Ronay, aylık kazancıyla ilgili olarak da "Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi'nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bin TL bırakırsa seviniyorum. Arabam da yok" şeklinde konuştu.

Ronay, Dilan Polat'ın hayatını örnek alarak bu işe girdiğini ve cihazlarını ondan aldığını belirtti. Ancak daha sonra cihazlarını başka bir firmadan aldığını açıkladı. Dilan Polat'tan isim hakkı almayı düşündüğünü söyleyen Ronay, fenomenin 15 milyon TL talep ettiğini ancak bu karardan vazgeçtiğini ifade etti.