13.30 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşen derste, alanında deneyimli eğitimciler Biltan Böyükocakoğlu, Fatma Böyükocakoğlu, Yılmaz Kartal, Hasan İşbilir ve Sinan İpek, öğrencilere sınavda başarılı olmanın püf noktalarını aktardı. Ders kapsamında kritik konu anlatımları, interaktif soru çözümleri ve sınav teknikleri üzerine detaylı bilgiler sunuldu.

Öğrencilerden Büyük İlgi

Eğitim kampına katılan öğrenciler, eğitmenlerin samimi ve anlaşılır anlatımları sayesinde konuları daha iyi kavradıklarını belirtti. Programın kendilerine büyük katkı sağladığını ifade eden gençler, bu tür etkinliklerin sınav stresiyle baş etmelerinde de yardımcı olduğunu vurguladı.

"Türkiye’de Eşi Benzeri Olmayan Bir Organizasyon"

Kampın eğitmenlerinden Hasan İşbilir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği programın kapsam açısından Türkiye’de benzeri olmadığını belirterek, “Üniversiteye hazırlanan öğrencilerle bir araya gelerek eski ve yeni soru tarzlarını değerlendirdik. Sınav anında motivasyonlarını nasıl koruyacaklarını konuştuk. Bu organizasyon, Kahramanmaraş’ta eğitim alanında büyük bir adım” dedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz YKS kampı, 31 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.