Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, 6 Aralık Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek şiir okuma yarışması finali ve Cahit Zarifoğlu'nun hayatını konu alan 'Yaşamak' adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Etkinliklerle ilgili ayrıntılara buradan ulaşılabilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri, 6 Aralık Çarşamba günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliklerle devam ediyor. Saat 13.00'te il geneli okullar arası şiir okuma yarışması finali ile başlayacak etkinlik, şairlerin kıyasıya yarıştığı bir atmosfer sunacak.

Saat 19.00'da ise Türk edebiyatının önemli şahsiyetlerinden Cahit Zarifoğlu'nun hayatını konu alan 'Yaşamak' adlı tiyatro gösterisi sahnelenecek. Gösteri, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, etkinliklere tüm Kahramanmaraşlıların davetli olduğu ve detaylı bilgilere bu adresten ulaşılabileceği belirtildi.