Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, her hafta düzenlediği Kütüphane Söyleşileri'nde edebiyatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu haftanın konuğu ise ünlü Şair ve Yazar Selma Dolgun olacak. 7 Mart Perşembe günü NFK Halk Kütüphanesi'nde saat 14.00'te başlayacak olan etkinlik, Kahramanmaraşlı okurlar için keyifli bir buluşma fırsatı sunacak.

Başkan Güngör'ün Öncülüğünde Zengin Bir Program

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün önderliğinde gerçekleştirilen Kütüphane Söyleşileri, birbirinden çeşitli etkinlikleriyle dikkat çekiyor. Başkan Güngör'ün liderliğinde düzenlenen etkinlikler arasında tiyatro gösterileri, konferanslar ve okur-yazar buluşmaları gibi onlarca etkinlik bulunuyor.

Selma Dolgun, "Şiir, Kitap ve Atatürk" Konusunu Ele Alacak

Bu haftaki Kütüphane Söyleşileri'nde konuşmacı olarak yer alacak olan Şair - Yazar Selma Dolgun, "Şiir, Kitap ve Atatürk" başlıklı söyleşisiyle katılımcılara edebi bir zenginlik sunacak. Necip Fazıl Kısakürek Halk Kütüphanesi'nde düzenlenecek olan etkinlik, saat 14.00'te başlayacak.

Davet Edebiyatseverlere: Unutulmaz Bir Buluşma İçin!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Şair - Yazar Selma Dolgun'un katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşiye tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu vurgulandı. Programın, şiirin edebiyattaki yeri, kitap okumanın birey ve topluma katkısı, Atatürk'ün edebiyata bakışı gibi önemli konuları içereceği belirtildi.