Av. Ersan Şen, yaptığı savunmada, binada perde duvarın olmadığını ifade ederek, bu durumun projelerde açıkça belirtildiğini ve tanıkların da bunu doğruladığını söyledi. Binanın taşıyıcı sisteminin unsuru olan perde duvara zarar verilmediği açıkça ortaya konulduğunu vurgulayan Şen, yapılan tadilat sırasında da perde duvara müdahale edilmediğini belirtti.

Av. Şen: "Kolon Kesilmedi"

Kervan Pastanesi'nin tadilatında kolon kesilmediğini savunan Av. Şen, 2017 yılında yaptıkları tadilatta kolon kesilmediğini, perde duvar veya kirişlere zarar verilmediğini söyledi. Bu iddiaların tadilatı gerçekleştiren kişiler tarafından doğrulandığını belirten Şen, olayın kamuoyuna yanlış yansıtıldığını ifade etti.

Av. Şen: "Kapsamlı Bilirkişi Raporu Şart"

Maddi gerçeğe ulaşmak için kapsamlı bir bilirkişi raporu alınması gerektiğini vurgulayan Av. Şen, binaya yapılan müdahalelerin detaylı olarak araştırılması ve yıkım nedeninin tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Şen, bu şekilde doğru sorumluların belirlenebileceğini ifade etti.

Bu gelişmelerin ardından mahkeme süreci devam ederken, Ezgi Apartmanı davasındaki detaylar daha net bir şekilde ortaya çıkmaya başlıyor.