Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Fenerbahçe Bayraklı Tabutla Kutlama Yapan Sürücülere Ceza

Kahramanmaraş’ta Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonluğunu kutlayan iki sürücü, araçlarına Fenerbahçe bayraklı tabut yerleştirdikleri için 7’şer bin TL para cezasına çarptırıldı. Kutlamalarda sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine polis harekete geçti.

Fenerbahçe Bayraklı Tabutla Kutlama Yapan Sürücülere Ceza
Paylaş:

Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonu olmasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da sarı-kırmızılı taraftarlar kent merkezinde kutlamalar yaptı. Araç konvoyları, meşaleler ve marşlarla coşkulu bir şekilde geçen kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü.

Ancak kutlamalar sırasında iki sürücünün yaptığı bir hareket, cezai işlemle sonuçlandı. Trafikte seyir halindeki iki araç sürücüsü, araçlarının üzerine Fenerbahçe bayraklı birer tabut yerleştirerek dikkat çekti. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından polis ekipleri harekete geçti.

Polis Ekipleri Sürücüleri Tespit Etti

Emniyet güçleri, sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerinden yaptığı inceleme sonrası sürücüleri tespit ederek yakaladı. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve provokatif davranışta bulunan bu kişilere, Kabahatler Kanunu ve Trafik Kanunu kapsamında 7’şer bin TL idari para cezası uygulandı.

Yetkililer, bu tür davranışların toplumda gerginliğe yol açabileceği uyarısında bulunarak, kutlamaların saygı ve güvenlik çerçevesinde yapılması gerektiğini vurguladı. Emniyet birimleri, benzer olayların yaşanmaması için denetimlerin süreceğini belirtti.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.