Kahramanmaraş’ta kaçak Konteyner Kent haberimiz sonrası Ankara’da sıcak gelişmeler yaşandı. Takipçilerimiz tarafından hızla yayılan ve binlerce okuma alan “Tren Garı Kimin Malı” haberi sonrası Devlet Demir Yollarının da harekete geçtiği öğrenildi. 

Kahramanmaraş’a müfettiş atamaları yapan TCDD konuyu birinci gündemine aldı. Bölgede hızla artan ve bir kısmı da büyük masraflar yapılmasına rağmen kullanılmayan Kaçak Konteyner Kent ve diğer yerleşim alanları incelenecek ve usulsüz yapılar hızla tahliye edilecek. 

Evini ve ailesini kaybeden binlerce hemşerimiz barınma sorunu yaşarken Tren Garına çöreklenenler için resmi işlem başlatılıyor. Daha önceden tahliye için evrak imzaladıkları da öğrenilen ilgililerin Milletvekilleri aracılığıyla tahliyeye şiddetle karşı çıktıkları da gelen bilgiler arasında. 

Tüm gözler Tren Garına çevrildi!

Haberimiz sonrası tüm gözler Kahramanmaraş Teen Garına çevrildi. Alanda daha önce de tartışma konusu olan kaçak yapılar ve kiralanan alanlarda incelenecek. Müfettişlerin yarın Kahramanmaraş’ta olacakları da gelen haberler arasında.