Hindistan kaynaklı sızan CAD görselleri, iPhone SE 4'ün tasarımını açıkça gösteriyor. Cihazın, iPhone 14 serisine benzeyen bir tasarıma sahip olacağı görülüyor. Face ID sensörlerini barındıracak bir çentikle birlikte daha büyük, 6.1 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu, Apple'ın 4,7 inçlik ekran kullanımından vazgeçtiği anlamına geliyor.

Boyut ve Bağlantı Noktası

iPhone SE 4'ün tahmini boyutları 147.7 x 71.5 x 7.7 mm olarak belirlenmiş. Görseller, cihazın çok lensli kamera çıkıntısı yerine tek bir kameralı tasarımını sergiliyor. Ayrıca, AB düzenlemelerine uygun olarak, cihazın bağlantı noktasının USB-C'ye geçtiği görülüyor.

Kamera ve Ekran

Cihazın 48 Megapiksel tek bir arka kamera sunacağına inanılıyor. Ayrıca, iPhone SE 4'ün LCD panel yerine OLED ekranla geleceği söylentiler arasında. Bu modelde, Touch ID yerine Face ID kullanılacak, böylece iPhone SE serisinde bir ilk yaşanacak.

CAD Görsellerinin Netliği

Sızan CAD görselleri, iPhone SE 4'ün tasarımının bugüne kadar en net versiyonunu sunuyor. Ancak, Apple'ın gelecek yılki planlarını değiştirebileceği unutulmamalıdır.