UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, maç öncesi hedeflerini açıkladı. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten İrfan Can, şanssızlıklar yaşadıklarını ancak şimdi toparlanmaya başladıklarını ifade etti. Spartak Trnava karşısında galip gelerek gruptan lider çıkmak istediklerini söyledi.

"Yarınki hedefimiz kazanıp gruptan lider olarak çıkmak. Sezona çok iyi başladık. Hem ligde hem de Avrupa'da güzel seriler yakaladık. Sonrasında şanssızlıklarımız oldu. Şimdi toparlamaya başladık. Yarın maçı kazanıp gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz."

Ayrıca, İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda 8 numara olarak geldiğini ancak takımının ihtiyaçları doğrultusunda farklı pozisyonlarda da görev yapabileceğini belirtti. "Takımımıza nerede katkı sağlayacaksam orada oynarım. Hocamız hangi bölgede görev verirse orada oynarım." dedi.

Bu sezon attığı gollerle dikkat çeken İrfan Can'a gol sayısının artmasıyla ilgili sorulan bir soruya ise, "Kariyerimin en skorer sezonunu geçirsem de önemli olan takıma ve oyuna verdiğim katkı. Beni en çok iştahlandıran konu oyuna verdiğim katkı. İsmail hocanın oyun sisteminin skorer olmamda katkısı büyük." şeklinde cevap verdi.